Jordarbejde og gravearbejde samt udlejning af maskiner

​Skal du have udført jordarbejde eller gravearbejde? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos Batum Nedbrydning ApS har vi stor ekspertise med byggemodning, terrænregulering og udgravning.

Vi udfører gerne arbejdet, men du kan også leje maskiner af os med eller uden fører. Vi arbejder især for virksomheder i Roslev, Skive og Viborg samt mange andre steder.

Omfattende maskinpark til alle former for jordarbejde

Jord er et levende materiale, der kræver en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Vi klarer alt fra byggemodning og afrømning af muld til terrænregulering og udgravning til for eksempel kældre eller rør.

Alle former for gravearbejde kræver en del maskinkraft. Derfor har vi en omfattende maskinpark, som er målrettet opgaver for både private, erhverv og landbrug.

Du kan også leje maskiner og værktøj hos os. Visse maskiner kræver en fører eller håndmand. Derfor har vi en række dygtige førere, som sikrer, at du får en optimal udnyttelse af maskinen.

Alle vores maskiner bliver løbende vedligeholdt efter producentens forskrifter. Det er din garanti for, at du altid får en fuldt funktionel maskine til dit jordarbejde.

Hvad koster gravearbejde?

Vores priser for gravearbejde afhænger dels af maskinen og dels af omfanget. Der er naturligvis forskel på udgravning til rør og til en fuld kælder. Kontakt os gerne for at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for jordarbejde. Vi har attraktive priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris pr meter.

Uanset om jeres opgave omhandler nedrivning, asbestsanering eller andre opgaver en entreprenør kan løse, sidder vi klar med et godt tilbud. Kontakt os på 22 45 40 02 eller skriv på stm@Batum-skive.dk​ for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os​

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Send os din opgave

Hvis du har spørgsmål om vores nedrivningsarbejde, ønsker at få flere oplysninger om, hvordan vi specifikt kan hjælpe dig med din opgave, eller har en opgave, hvor du gerne vil have et uforpligtende tilbud, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan med fordel ringe til os allerede i dag på telefonnummer 22 45 40 02 for en indledende samtale, eller hvis det passer dig bedre, kan du skrive til os på e-mailadressen stm@Batum-skive.dk. Vi vil derefter vende tilbage til dig med svar på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Batum Nedbrydning ApS

Batumvej 16, 7870 Roslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 42061050

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 45 40 02

E-mail: stm@Batum-skive.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.