Nedbrydning – nedrivning af hus eller ejendom

​Står du foran en nedrivning af hus? Så lad os varetage nedrivningsopgaven. Hos Batum Nedbrydning ApS er vi højt specialiseret inden for nedrivningsarbejde, og vi har speciale i nedbrydninger af større huse og ejendomme. Vi arbejder for kunder i blandt andet Roslev, Skive, Viborg og mange andre steder.

Fokus på både sikkerhed og miljøhensyn

Vi hjælper virksomheder med alle former for nedrivningsopgaver til favorable priser. Vi har særlige kompetencer med større nedrivninger. Vi laver også indvendige nedbrydninger – det kan være en enkelt væg, alle gulve og lofter i huset eller inventar såsom køkkener og badeværelser med videre. Udover nedbrydning tilbyder vi også miljøsanering.

Fordelen ved at benytte os til nedrivning af hus eller ejendom er, at du sparer tid og kræfter. Vi tager os af sortering og screening, og vi varetager også den efterfølgende bortskaffelse til genbrug og deponi. Dertil kommer, at vi søger for både sikkerhed og miljøhensyn.

Vores nedbrydningsfirma består af et team med forskellige kompetencer, hvor alle har flere års erfaring inden for håndværkerbranchen. Derfor kan du trygt stole på, at din opgave løses på den bedst mulige måde, og vi rydder naturligvis pænt op efter os, inden vi forlader stedet.

Hvad er nedbrydning?

Nedbrydning går ud på at rive hele eller dele af en ejendom ned, hvorpå de nedbrudte materialer bliver sorteret og bortskaffet. De miljøfarlige materialer bliver sendt i deponi, det brandbare bliver sendt på varmeværk, jern går til omsmeltning og brokker går til nedknusning med henblik på genbrug. I visse tilfælde kan vinduer, mursten og lignende også gå til genbrug.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vores pris for nedrivning af hus afhænger af mange faktorer, herunder højden på ejendommen, adgangsforhold og byggemetoden. Dertil kommer eventuelt miljøfarligt byggeaffald.
​Kontakt os på 22 45 40 02 eller skriv på stm@Batum-skive.dk​– så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan løse din opgave.

Vi tilbyder også : Jordbarbejde og gravarbejde | Miljøsanering

​​

Kontakt os​

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Send os din opgave

Hvis du har spørgsmål om vores nedrivningsarbejde, ønsker at få flere oplysninger om, hvordan vi specifikt kan hjælpe dig med din opgave, eller har en opgave, hvor du gerne vil have et uforpligtende tilbud, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan med fordel ringe til os allerede i dag på telefonnummer 22 45 40 02 for en indledende samtale, eller hvis det passer dig bedre, kan du skrive til os på e-mailadressen stm@Batum-skive.dk. Vi vil derefter vende tilbage til dig med svar på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Batum Nedbrydning ApS

Batumvej 16, 7870 Roslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 42061050

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 45 40 02

E-mail: stm@Batum-skive.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.