​Miljøsanering og asbestsanering – byggeaffald og farligt affald

Skal du have udført miljøsanering, herunder asbestsanering, og skal du af med noget byggeaffald? Så lad os klare sanering, sortering og bortskaffelse af farligt affald. Hos Batum Nedbrydning ApS har vi stor ekspertise med alle former for nedbrydning og sanering, og vi arbejder i blandt andet Roslev, Viborg, Skive og omegn.

Stor ekspertise med blandt andet asbestsanering

Der gælder særlige regler og krav i forbindelse med asbestsanering og anden form for miljøsanering. Det kræver særlige kompetencer, det rette udstyr og professionelle medarbejdere.

Vi er eksperter i alt fra screening og nedbrydning til sortering og bortskaffelse af byggeaffald på rette vis. Vores team består af folk med forskellige kompetencer, og vi har alle sammen flere års erfaring inden for håndværkerbranchen.

Du kan med andre ord være sikker på, at vi tager de rette hensyn til både miljø og sikkerhed, og at vi løser opgaven på bedst mulige måde. Du kan naturligvis forvente, at vi rydder pænt op efter os, når vi er færdige med opgaven.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering handler om at fjerne farlige stoffer og materialer fra en ejendom, der skal renoveres eller nedbrydes. Den mest kendte form for sanering er asbestsanering. Det kan også være PCB, bly, skimmelsvamp og tungmetaller med videre. Herefter skal affaldet sendes til forbrænding og deponi.

Hvad er byggeaffald?

Byggeaffald består af nedbrudte materialer fra en nedrivning, som skal sorteres og bortskaffes. De miljøfarlige materialer sendes til for eksempel deponi, mens det brandbare affald sendes til varmeværk. Jern og lignende sendes til omsmeltning, mens brokker sendes til nedknusning og genbrug. Der kan også være visse byggematerialer, som kan genbruges andre steder.

Kontakt os på 22 45 40 02 eller skriv på stm@Batum-skive.dk​. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi tilbyder også : Nedrivning af ejendom | Jordbarbejde og gravarbejde

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Send os din opgave

Hvis du har spørgsmål om vores nedrivningsarbejde, ønsker at få flere oplysninger om, hvordan vi specifikt kan hjælpe dig med din opgave, eller har en opgave, hvor du gerne vil have et uforpligtende tilbud, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan med fordel ringe til os allerede i dag på telefonnummer 22 45 40 02 for en indledende samtale, eller hvis det passer dig bedre, kan du skrive til os på e-mailadressen stm@Batum-skive.dk. Vi vil derefter vende tilbage til dig med svar på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Vi ser frem til at modtage din henvendelse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Batum Nedbrydning ApS

Batumvej 16, 7870 Roslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 42061050

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 45 40 02

E-mail: stm@Batum-skive.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.