​Miljøsanering og asbestsanering – byggeaffald og farligt affald

Skal du have udført miljøsanering, herunder asbestsanering, og skal du af med noget byggeaffald? Så lad os klare sanering, sortering og bortskaffelse af farligt affald. Hos Batum Nedbrydning ApS har vi stor ekspertise med alle former for nedbrydning og sanering, og vi arbejder i blandt andet Roslev, Viborg, Skive og omegn.

Stor ekspertise med blandt andet asbestsanering

Der gælder særlige regler og krav i forbindelse med asbestsanering og anden form for miljøsanering. Det kræver særlige kompetencer, det rette udstyr og professionelle medarbejdere.

Vi er eksperter i alt fra screening og nedbrydning til sortering og bortskaffelse af byggeaffald på rette vis. Vores team består af folk med forskellige kompetencer, og vi har alle sammen flere års erfaring inden for håndværkerbranchen.

Du kan med andre ord være sikker på, at vi tager de rette hensyn til både miljø og sikkerhed, og at vi løser opgaven på bedst mulige måde. Du kan naturligvis forvente, at vi rydder pænt op efter os, når vi er færdige med opgaven.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering handler om at fjerne farlige stoffer og materialer fra en ejendom, der skal renoveres eller nedbrydes. Den mest kendte form for sanering er asbestsanering. Det kan også være PCB, bly, skimmelsvamp og tungmetaller med videre. Herefter skal affaldet sendes til forbrænding og deponi.

Hvad er byggeaffald?

Byggeaffald består af nedbrudte materialer fra en nedrivning, som skal sorteres og bortskaffes. De miljøfarlige materialer sendes til for eksempel deponi, mens det brandbare affald sendes til varmeværk. Jern og lignende sendes til omsmeltning, mens brokker sendes til nedknusning og genbrug. Der kan også være visse byggematerialer, som kan genbruges andre steder.

Kontakt os for at få mere information om bortskaffelse af farligt affald og om vores priser. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, uanset om opgaven omhandler nedrivning, gravearbejde eller andre opgaver en entreprenør kan løse.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Batum Nedbrydning ApS

Batumvej 16, 7870 Roslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 42061050

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 45 40 02

E-mail: stm@Batum-skive.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.